18. jaanuar 2017

Memory 2017 e. jõulukingituste lunastamise aeg


Sel aastal ei kinkinud ma lastele ja lastelastele ainult  raamatuid vaid ka kultuuriürituste pileteid. Nüüd jaanuaris jõudis kätte kingituste lunastamise aeg.

Memory 2017 pileteid oli kingiks nii Pärnusse kui ka Tallinnasse.
Therese (12a), kes käis kontserti Tallinnas vaatamas, ütles, et nii head kontserti ta polegi veel näinud.
Pärnus käisime neljakesi. Carmen (11a) kiitis samuti kontserti ning tõenäoliselt meeldis kontsert talle rohkem kui eelmise aasta Hennesy aastalõpukontsert. Kuna ma ise jäin 2016.aastal  Pärnu Henessy aastalõpu kontserdi piletitest ilma, valisin ka endale Memory.
Jäin kontserdiga rahule. „Vanemuine“ toob pea iga aasta uue muusikali lavale, kuid mul ei ole seni huvi olnud sõita neid vaatama. Nordea kontserdimaja head piletid on kallid, seega ka sinna valin, mida vaadata.



Pärnu kontserdimaja laval oli Vanemuise sümfooniaorkester dirigent Martin Sildose juhatusel. Laulsid Koit Toome, Lauri Liiv, Tanja Mihhailova-Saar ning Vanemuise solistid Merle Jalakas, Merili Johanson,  Siiri Kodres ja Oliver Timmusk.
Parimate paladega olid esindatud muusikalid „Mamma Mia“, „Hüljatud“, „Jesus Christ Suoerstar“ , loomulikult „Cats“ ja „Sweeney Todd“, küllap jäi mõni nimetamata ka. Pildiraamatut nimega kava ma ei ostnud.
Minu lemmiklugu oli Koit Toome laul „Hüljatutest“. Koduses arutlusringis,  kes võiks olla tõelise rahvakunstniku- Ivo Linna mantlipärija, paneme meie panuse Koit Toomele, tema loomulikele lavalisele sarmile ja toredale hääleulatusele.
Ainus, mis mulle kontserdilt ei meeldinud oli Hannes Võrno konfereerimine.

Carmeni ja Therese hinnanguid arvestades on Memory tõenäoliselt ka järgmisel aastal jõuluvana kingikotis.

Need lapsed, kes kingiks saadud piletitega kinoteatris käisid „Once Upon a Time in Estonia" vaatamas, tulid etenduselt vaheajal ära. Tütre sõnutsi  luges ta enne internetist kiitvaid muljeid ja enda arvates vaatas hoopis mingit teist etendust. Ei leidnud head huumorit ega mõtet.

Need lapsed, kes „Hiirtest ja inimestest“ Linnateatris vaatasid, jäid, nagu arvata võiski, väga rahule.
Need, kes piletid Lifti“ esietendusele  Draamateatris said, peavad ootama veebruarini.
Need, kes Theatrumi „Isa“ piletid said, lähevad etendust laupäeval vaatama.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar